Всъщност на пазара в България няма чак такъв голям избор от марки и ако искате да имате гаранция сте сравнително ограничени.

  • Задължително трябва да се избягва марката Куго. Те предлагат ниски цени за много добри характеристики на хартия. В реалния свят обаче марката предлага нискокачествени модели, проектирани ужасно и реализирани с части от кашкавал, които на всичкото отгоре се намират трудно в България
  • Ако ви трябва малка тротинетка на ниска цена с прилично качество и изобилие от части то Xiaomi е много добър избор
  • Една от предпочитаните марки с които работим е Vsett, които предлагат добри сглобки, прилично качество и изобилие от части благодарение на нашите партньори от Ерайдър. Не случайно продаваме цялата им гама от продукти, все пак като гаранционен сервиз няма как да изберем нещо което ще виси вечно при нас и ще е трудно за ремонт
  • Teverun пък напоследък много изкочи като марка благодарение на сътрудничеството си с Dualtron. Също предлагаме цялата им гама, качеството е добро, части пак благодарение на официалния вносител Ерайдър има достатъчно.
  • Естествено трябва да споменем и едни от световните лидери Dualtron, които се отличават с много добро качество и дори са малко попрекалили откъм инженеринг, което прави тротинетките малко трудни за разглобяване при ремонт. Тях доставяме при предварителна поръчка, части също така се внасят при поръчка от чужбина.
  • При Segway нещата са малко сложни. Малките им модели са с добро качество, но трудно се намират части. Отскоро започнаха да правят и доста големи и скъпи тротинетки приличащи на космически кораби. Инженеринга е на ниво, което прави разглобяването кошмар, а като добавим и скъпите части евентуалните ремонти излизат доста скъпо. Заради дизайна тук доста трудно могат да се правят някакви ъпгрейди или модификации. Общо взето каквото е сложил производителя това си остава.
  • Друга марка на пазара е Kaabo. Те като цяло не са лоши, имат официален вносител, който предлага части ако тротинетката е купена от него. Лично ние смятаме че Vsett са по-добри откъм качество на сглобката най-вече и не ги предлагаме, но не можем да отречем, че са една от читавите марки.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *